Stanivuković zadržan u policiji, danas će dati izjavu

Vijesti 02. jan 201909:57 > 10:09
Facebook

Nećete me moći osuditi jer nisam kriv i jer ne postoje dokazi! Nećete moći da zaustavite podršku ljudi koju imam. Izgubićete sada, ali i za dvije godine, poručio je Draško Stanivuković koji je jučer ponovo uhapšen u Banjaluci.

S njim je sinoć u Policijskoj stanici Centar bio i njegov advokat, priopćeno je jutros iz tima narodnog poslanika.

”Prema informacijama koje nam je Draško potvrdio u kratkom telefonskom razgovoru po nalogu tužioca biće zadržan u pritvoru 24 časa, dok će danas u prisustvu advokata dati izjavu policiji”, navode iz njegovog tima.

Drašku je, kako navode iz njegovog tima, hakovana i društvena mreža Facebook (privatni profil). Angažovan je tim stručnjaka kako bi se zloupotreba spriječila. Za sada Draškov tim ima pristum Facebook stranci “Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković”, kao i Twitter nalogu.

”Oni ne mogu da shvate da što me više udaraju ja postajem sve jači. Mene jedino mogu da zaustave na način na koji su to uradili Vukeliću, Arbutini, Davidu, mom stricu i ostalima. Oduzimanjem onog najsvetijeg”, zaključo je Stanivuković na kraju razgovora.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.