Stanivuković i Lončarica gosti Novog dana na N1

Vijesti 04. jan 201912:48 > 12:49
N1

Subotnje izdanje Novog dana gledate od 9h do 11h.

Draško Stanivuković uhapšen je ukupno tri puta od 25. do 30. decembra na protestima grupe Pravda za Davida. Tužilaštvo ne posjeduje dokazuje kojim bi ga moglo osuditi za ugrožavanje sigurnosti – tvrdi najmlađi zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. O svemu ovog jutra uživo iz Banja Luke govori za Novi dan.

Novogodišnje odluke koje ljudi sebi često obećavaju odnose se na prestanke i početke. Prestati pušiti, početi zdravo jesti, prestati neredovno spavati, početi vježbati. Ove godine – razmislite da prestanete zanemarivati mentalno zdravlje, te da uz fizičko donesete odluke koje se tiču mentalnog zdravlja, i da se zajedno borimo protiv stigmatizacije mentalnih oboljenja. Naša sagovornica za ovu temu, Đana Lončarica, psihologinja i psihoterapeutkinja.

U rubrici PRESS govorimo o aktuelnim temama i naslovnicama sa dnevne štampe. Naš gost – Jasmin Hasanović; asistent na fakultetu političkih nauka UNSA.

Srpsko prosvjetno kulturno društvo (SPKD) “Prosvjeta” i ove godine će održati tradicionalni Božićni koncert, i to u subotu uveče u Narodnom pozorištu Sarajevo, a za dio repertoara prazničnog koncerta ove godine biće zadužen i mješoviti kamerni hor Lola. S nama u studiju, Josip Katavić, nagrađivani dirigent ovog hora. Govorimo o posebnoj čari prazničnih dana.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagrami UŽIVO na ovom linku.