Hladno u BiH, razvedravanje u poslijepodnevnim satima

Vijesti 13. jan 201907:48 > 07:50
NAP/Ilustracija

Jutros je u Bosni pretežno, a u Hercegovini uglavnom umjereno oblačno vrijeme, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperature zraka u 7 sati (°C): Sokolac -10; Bjelašnica, Bugojno -9; Livno -7; Grude, Ivan Sedlo, Sarajevo -6; Srebrenica -5; Široki Brijeg, Tuzla -4; Sanski Most -3; Banja Luka, Doboj, Prijedor, Zvornik -2; Trebinje -1; Bihać, Bijeljina 0; Brčko, Gradačac, Mostar 1; Neum 3.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje poslijepodne. Prijepodne u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne je moguć slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab u Bosni uglavnom jugozapadni, a u Hercegovini promjenljivog smjera. Dnevne temperature od 0 do 6, u Hercegovini i na sjeverozapadu Bosne do 9 °C.

U Sarajevu uglavnom pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne je povremeno moguć slab snijeg. Dnevna temperatura oko 1 °C, saopćeno je.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.