Damir Arnaut, Nikola Lovrinović i Džejla Ramović u Danu uživo

Vijesti 14. jan 201910:51 > 10:56
N1

"Dan uživo" se i danas od 16 sati bavi aktualnim temama.

Ne stišavaju se reakcije na obilježavanje Dana Republike Srpske. I dok ministar pravde Josip Grubeša tvrdi kako taj dan “nije neustavan”, zastupnik SBB-a Damir Arnaut tvrdi drugačije. O ovoj, ali i drugim temama Arnaut danas govori za “Dan uživo”.

Predsjedništvo HDZ-a BiH danas u Mostaru o aktualnoj političkoj situaciji, o zaključcima sjednice, formiraju vlasti te aktualnoj političkoj situaciji, za N1 govori zastupnik ove stranke u Parlamentu BiH Nikola Lovrinović.

Snježne padaline ponovno zahvatile BiH te prouzrokovale brojne probleme. U pojednim mjestima i dalje na snazi vanredno stanje. Što nas očekuje u nastavku zime govori meteorolog Nebojša Kuštrinović.

Istraživanja i praksa pokazuju – neopreznost i neznanje najveći su neprijatelji ljubitelja adrenalina. Kako smanjiti nesreće u bh. planinama tema je kojom se bavimo. Adnan Podžo, instruktor GSS-a naš je gost.

Za sutra najavljeno glasovanje o Brexitu u britanskom parlamentu, Teresa May poručila: Ako zastupnici ne podrže sporazum postoji rizik da se Brexit uopće ne dogodi. Uživo smo u Londonu. Naš gost profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

Naša glazbena gošća danas je mlada Džejla Ramović, koja je nastupom u Zvezdama granda izazvala brojne reakcije i ponovno pokazala “kako se pjeva u Bosni”.

Danas sa Vama Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter|Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.