Kojović i Konaković gosti Dana uživo na N1

Vijesti 16. jan 201911:16 > 11:18
N1

BH Blok ostaje jedinstven, poručili su lideri SDP-a i Naše stranke, nakon sastanka s liderom Demokratske fronte Željkom Komšićem. Šta je dogovoreno na sastanku, kako će se tri stranke ponašati spram potencijalnih političkih partnera, danas u Danu uživo govori predsjednik Naše stranke Predrag Kojović.

SDA tvrdi: Šestorka u Kantonu Sarajevo želi potisnuti bosanski jezik; što kaže na ove tvrdnje, što donosi Nacrt zakona o porijeklu imovine, te koliko je jaka koalicija čije je dio i Narod i opravda, odgovara prvi čovjek ove stranke Elmedin Konaković. 

– “Kraljevstvo Božje i nacionalizam”, nova je knjiga bosanskog franjevca, teologa i publiciste Drage Bojića. Uoči večerašnje promocije, ekskluzivno govori za N1. 

– Veliki poraz Therese May. Parlament nije prihvatio njezin sporazum o Brexitu. Danas se glasuje o povjerenju britanskoj Vladi. Politički neizvjestan način izlaska Britanije iz Europske Unije. Uživo smo u Londonu.

– Brexit i aktualne političke teme komentira Miloš Šolaja, profesor sa Fakulteta političkih nauka u banjaluci. 

– Uoči dolaska Vladimira Putina u Beograd, uživo smo u ovom gradu, a pratimo i večerašnje prosvjede. 

– Nakon duže pauze i izbivanja sa scene, sa nama je ponovo Enes Ukić, mladi pjevač, ovaj put sa pjesmom “Vjenčani dar”. Danas je naš glazbeni gost.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.