Mladen Ivanić, Bodo Weber i Sadik Ahmetović u Danu uživo

Vijesti 18. jan 201910:51 > 10:55
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama: Evo što vas očekuje:

Prvi put nakon izbora o njihovom ishodu, gubitku posla na banjalučkom Ekonomskom fakultetu, Miloradu Dodiku, slučaju “Dragičević” te drugim aktualnim temama, za N1 govori počasni predsjednik PDP-a i bivši član Predsjedništva Mladen Ivanić.

Andrej Plenković bi ograđivanjem od Dragana Čovića učinio veliku uslugu bh. Hrvatima , tvrdi to njemački stručnjak za politiku EU prema Balkanu Bodo Weber. Danas je naš gost te komentira odnose u regiji, posjet Putina Srbiji kao i druge aktualne teme.

Sadik Ahmetović iz Nezavisnog bloka tvrdi: Senad Šepić mjesto predsjednika treba prepustiti Fuadu Kasumoviću. Zašto? Da li unutar ove stranke postoji raskol, kako će i gdje djelovati dalje, Ahmetović odgovara za N1.

Čistačica u javnom toaletu u Mostaru ima službeno plaću od 2.500 maraka. Ovo je, kako tvrde iz mreže “Naše društvo” samo jedan od brojnih dokaza zloupotrebe javnog novca u komunalnom sektoru. Zbog toga su podigli kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića; danas s nama član mreže Marin Bago.

Novi spot Jale i Bube za dan je skupio milijun pregleda, prvi je na trendingu u regiji. Ali, jedna stvar upada u oči. Riječ je o titlovima na spotu. Mnogi se pitaju da li su to oni konačno odlučili titlovati svoje pjesme?! Redatelj ovog spota Arnej Misirlić naš je današnji gost.

Donosimo i aktualne vijesti, servisne i biznis informacije, zanimljivosti sa svjetskih agencija.

Od 16 sati sa Vama je Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.