Jusko, Glavaš i Bajić u Novom danu

Vijesti 21. jan 201914:46 > 14:52
N1

Problemi boračke kategorije u Kantonu Sarajevo, šta je Etički zakon, 65. godišnjica braka Ljubice i Ivana Medića iz Ljubuškog, Izbor najboljih sportista Bosne i Hercegovine za 2018. godinu, Sarajevo Salsa Congress - neke su od tema izdanja Novog dana za 22. januar.

Gost Teme jutra je Ismir Jusko iz Saveza za bolju bdućnost. Govorimo o aktuelnoj problematici ministarstava u kojima je Jusko nadležan.

Bojan Bajić – Predsjednik Foruma za etiku i usklađenost u BiH gost je Novog dana – naša tema je Etički zakon. Šta Etički zakon može promjeniti, Kome se neće svidjeti, Koliko treba do primjene, od usvajanja, Rješava li problem korupcije?

Počinje Svjetski ekonomski forum u Davosu. N1 televizija prati sva najvažnija događanja ovog velikog okupljanja u Švicarskoj. Uživo smo u Davosu.

Uživo smo i u Donjim Radišićima kod Ljubuškog, slavimo 65 godina braka Ljubice i Ivana Medića. Ljubica i Ivan biće u društvu naše Đenane Kaminić-Puce, pričati o sebi, ljubavi, braku.

24. januara u Sarajevu će biti održan Izbor najboljih sportista BiH u 2018. godini. Predsjednik Organizacionog odbora Izbora Sportskog saveza Bosne i Hercegovine, nekadašnji kapiten i trener nogometne reprezentacije naše zemlje Vlatko Glavaš danas je gost Novog dana.

Od 24. do 27. januara u Sarajevu će se održati 11. Sarajevo Salsa Congress. Sarajevo ponovno postaje plesni centar svijeta, salsa ovaj put okuplja više od 850 plesača iz regije i svijeta. Uživo smo u plesnom klubu Aster iz Sarajeva koji je i ove godine zaslužan za još veću popularizaciju salse.

Suad Beganović, urednik portala Prva Smjena naš je gost danas u rubrici PRESS. Pogledajte koje su to najzanimljivije teme o kojima pišu dnevne novine.

Dobro jutro će vam poželjeti Alma Dautbegović Voloder.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.