Komšić i Feraget u Danu uživo

Vijesti 21. jan 201915:13 > 15:21
N1

Uživo smo u Ljubljani, predavanje člana Predsjedništva BiH Željka Komšića o temi „Budućnost Bosne i Hercegovine: Kako ubrzati integracije EU i NATO?“ u organizaciji Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije.

Britanska premijerka Theresa May predstavit će danas u Parlamentu “plan B” nakon što su poslanici odbacili sporazum koji je sklopila sa Briselom o razlazu sa EU. Uživo smo u Londonu.

302 su dana rada grupe “Pravda za Davida“. 10 mjeseci od nestanka Davida Dragičevića, čije je tijelo pronađeno 24. marta 2018. u Banjoj Luci. 15. februara su 3 godine od ubistva Dženana Memića. Ifet Feraget, advokat očeva koji traže istinu i pravdu, danas je sa nama.

U Davosu počinje svjetski ekonomski forum. Čelnici SAD-a, Francuske, Rusije i Kine neće biti među 3.200 sudionika koji će raspravljati o pitanjima kao što su napetosti između Washingtona i Pekinga, te onih s Moskvom i zapadnim vojnim saveznicima. Uživo smo u Davosu.

Modni trendovi, kosa, šminka, odjeća, bombarduju nas svakodnevno klipovima, uputstvima. Međutim sta je od toga dobro i kvalitetno za našu kosu i zdravlje? Kako do zdrave kose – o tome danas govori stručnjak Vahidin Šabić.

Jedinstveni sarajevski bend Činčila novim singlom “Marš na Mars” oštro kritikuje čovječanstvo, “dosta je ubijanja naše Majke Zemlje”! Pjesma je oštra kritika današnjeg čovječanstva, odnosno moderne civilizacije. Novi album najavljuju za proljeće.

S vama je Merima Prguda.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.