Šemsudin Mehmedović i Ilija Cvitanović u Danu uživo

Vijesti 22. jan 201910:40 > 11:08
N1

Aktualne vijesti, biznis i svjetske aktualnosti, zanimljivosti sa svjetksih agencija i danas u emisiji "Dan uživo", kao i ove teme i gosti:

– Zasjeda Predsjedništvo SDP-a BiH, hoće li se raspasti bh. blok i vlast u Kantonu Sarajevo, tko i s kim formira vlast? Kada će pregovarati sa SNSD-om, središnja je to tema današnje emisije. Naš gost zastupnik SDA Šemsudin Mehmedović.

– SBB više ne djeluje s Bh. blokom, oni su dogovorili ulazak u vlast na svim razinama, poručuju iz ove stranke. U našem studiju uoči sutrašnje sjednice Skupštine Kantona Sarajevo, zastupnik SBB-a Zvonko Marić.

– Zašto je potpisao koaliciju sa HDZ-om BiH, kuda i gdje vodi stranku na čijem je čelu, odgovara predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović, uživo iz Mostara.

– Merkel i Macron potpisuju novi sporazum o jačanju francusko-njemačkih odnosa; uživo izvještavamo o ovom događaju. Uživo smo i u Davosu, gdje je počeo svjetski ekonomski forum.

– Tko će biti novi glavni tužitelj BiH? Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće sutra odlučuje između 3 kandidata, među njima i Gordana Tadić, tranutačna vršiteljica dužnosti glavne tužiteljice. Ovu temu i kandidate analizira Ivana Korajlić iz Transparency Internationala u BiH.

– Glazbene minute danas uz Emira Bukovicu, koji u petak nastupa na 66. Zagrebačkom festivalu sa svojom pjesmom “Amman” i to pod rednim brojem 7. Bukowskee danas govori o svojim očekivanjima i nastupu.

Zvonko Komšić s vama je od 16 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.