Mektić: Skinut ćemo nacionalni program s dnevnog reda

Vijesti 22. jan 201912:11 > 12:14
N1

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić rekao je danas da će Prijedlog godišnjeg nacionalnog programa BiH 2018-2019. godina, čiji je predlagač Komisija za NATO integracioni proces BiH, biti skinut sa dnevnog reda današnje sjednice.

Savjet ministara nije ni na prošloj sjednici razmatrao Prijedlog godišnjeg nacionalnog programa BiH 2018-2019. godine, čiji je predlagač Komisija za NATO integracioni proces BiH.

Savjet ministara trebalo bi da razmatra i Nacrt zakona o elektronskoj identifikaciji i uslugama povjerenja za elektronske transakcije, Informaciju o stanju u oblasti migracija BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH, kao i Informaciju o stanju bezbjednosti u BiH u 2017. godini.

U planu je i rasprava o Izvještaju o radu komisije BiH za granicu za period juli-decembar 2018. godine, kao i razmatranje niza prijedloga rada ministarstava, agencija i direkcija u BiH za ovu godinu.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.