NSRS o nacrtu izmjena zakona o teritorijalnoj organizaciji RS

Vijesti 28. jan 201910:01 > 10:03
N1

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće sutra Nacrt zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

Na dnevnom redu su i nacrti zakona o socijalnom stanovanju Republike Srpske, o zaštiti od nejonizujućih zračenja, o gradu Gradiška, o radio-amaterizmu u Republici Srpskoj, o unutrašnjoj plovidbi Republike Srpske, te o protivgradnoj zaštiti, najavljeno je iz parlamenta RS.

Pred poslanicima su i nacrti zakona o izmjeni Zakona o privrednim društvima, o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti, o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj, o izmjenama i dopunama Zakona o Komori inženjera poljoprivrede Republike Srpske.

Biće razmatrani i nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o genetički modifikovanim organizmima, o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu.

Narodna skupština razmatraće i Nacrt strategije razvoja preduzetništva žena Republike Srpske za period 2018-2022. godine, prijedlog budžeta Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2019. godinu, godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2018. godinu.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.