Kojović, Fazlić, Karanović i Bajaga u Danu uživo

Vijesti 07. feb 201914:15 > 14:18
N1

Dan uživo i danas o aktualnim temama od 16 sati. Evo što vas očekuje:

-Je li Bh. blok pred raspadom nakon što je donesena odluka da neće u koaliciju sa SDA, odgovara Predrag Kojović, predsjedik Naše stranke.

– Migrantska kriza ne jenjava; uživo smo u Bihaću, provjeravmo sitaciju na terenu. U našem studiju prvi čovjek ovog grada Šuhret Fazlić.

– Petar Blažić je Banjalučanin, aktivista. Kako kaže spaja mostove između gradova BiH i stvara jednstveni „humanitarni most“. Samostalno je prepješačio od Banje Luke do Sarajeva za Dženana i Davida.

– Glumica Mirjana Karanović, drag gost Sarajeva i BiH, igra jednu od glavnih uloga u predstavi Helverova noć, režisera Dine Mustafića, koja igra u Kamernom teatru 55. Mirjana Karanović danas govori o ovoj predstavi i drugim temama.

– Na pragu smo još jednog koncertnog spektakla, koncerta Bajage i Instruktora u Tuzli. Do koncerta je ostalo još desetak dana, a interesovanje za ovaj muzički događaj je od samog početka izuzetno veliko. Bajaga večeras govori za N1.

S vama je do 18 i 30 sati Merima Prguda.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.