Nikšić, Crnadak, Skaka, Vuković i Savić u Danu uživo

Vijesti 08. feb 201915:55 > 16:00
N1

Ne propustite izdanje Dana uživo za 8. februar od 16 sati.

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak, na poziv državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Michaela Pompea, učestvovao je na sastanku ministara vanjskih poslova Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a u Washingtonu. Pravo sa skupa naš je gost u banjalučkom studiju.

Bosanskohercegovački blok rekao je ne nacionalnim strankama. Je li ovo definitivan odgovor Socijaldemokratske partije? Hoće li se donijeti novi zaključci na sutrašnjoj sjednici Glavnog odbora? Kako komentira stavove nekih partijskih kolega da je procjena bila loša, kao i poruku Bakira Izetbegovića da će Bosanskohercegovački blok biti kriv ukoliko Stranka demokratske akcije bude primorana trgovatii sa Hrvatskom demokratskom zajednicom ili Savezom nezavisnih socijaldemokrata, neka su od pitanja na koja u našem studiju odgovara prvi čovjek Socijaldemokratske partije, Nermin Nikšić.

‘Dva sarajeva, jedan san’ – uoči otvaranja Evropskog olimpijskog omladinskog festivala mladih EYOF 2019. u studiju Dana uživo gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković.

U Danu uživo pogledajte intervju sa regionalnom pop zvijezdom Masimom Savićem.

Sa nama i mlada inovatorica Nađa Zubčević, djevojka koja je nedavno magistrirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu i koja je osmislila patent za ‘Antibakterijski podmetač za WC daske’.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.