Nermin Nikšić, Ivo Josipović i Adil Osmanović u Danu uživo

Vijesti 12. feb 201911:40 > 11:42
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama u programu N1 od 16 sati. Evo što Vas očekuje:

– 50.000 KM za informacije koje bi dovele do uhićenja Edina Gačića , i dalje pratimo situaciju na terenu; u našem studiju Armin Kržalić iz Centra za sigurnosne studije.

– U Sarajevu će danas održati predavanje na temu “Kaznena odgovornost za ratne zločine”. On je Ivo Josipović, bivši predsjednik Hrvatske i aktuelni čelnik stranke Naprijed Hrvatska, koji za Dan uživo govori o aktualnim temama

– Zašto tvrdi da je SDA sama urušila svaku mogućnost da ide u vlast sa SDP-om, u našem sstudiju odgovara predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

– O ishodu današnje sjednice Vijeća ministara BiH, a uoči sutrašnjeg sastanka SDA i HDZ-a BiH, naš gost je ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović.

– Snijeg prouzrokovao probleme u većem dijelu BiH; na snaži žuti meteoalarm; što nas očekuje u narednim danima odgovara meteorolog Nebojša Kuštrinović.

– Tinka Milinović se vratila na televizijske ekrane i to kao autorica i voditeljica nove i uzbudljive TV emisije “The Tinka Show”, čije je emitiranje počelo 10. veljače. Planira li i povratak na glazbenu scenu, Tinka odgovara u Danu uživo.

Zvonko Komšić Vaš je današnji domaćin.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter|Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.