Nermin Nikšić o postupcima Damira Nikšića

Vijesti 12. feb 201917:55 > 18:00
N1

Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH za N1 je govorio o sudbini Damira Nikšića u toj stranci, nakon što je upao na sjednicu Glavnog odbora (čiji nije član), vrijeđao i omalovažavao pojedine stranačke kolege.

“Dakle, sjednica je bila interesantna, za sve članove SDP-a i građane. Svakako, koliko sam uspio da upratim u jednom trenutku se Damir pojavio na sjednici Glavnog odbora. Objavio je neki status na Facebooku, gdje se neprimjereno izražavao, ne malo – nego neprimjereno o članovima SDP-a”, izjavio je.

Da li će biti sankcija, Nikšić je odgovorio?

“Treba biti sankcioniran i izvjesno je da ga treba saslušati, provesti postupak i donijeti odluku”, naveo je Nermin Nikšić za N1.

On je kazao da ne može ulaziti ni u čiju glavu, niti želi, ali da svaki od članova možete iznijeti svoj stav i mišljenje.

“Ima 40.000 članova koji ne mogu da isto misle, ali svi se moraju da drže pravila pa i Damir Nikšić”, poruka je prvog čovjeka SDP-a Bosne i Hercegovine.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.