SDS podnio krivičnu prijavu protiv Mladena Mićića

Vijesti 13. feb 201914:02 > 14:08
N1

Srpska demokratska stranka podnijela je krivičnu prijavu protiv Mladena Mićića, člana Gradske izborne komisije u Doboju, tvrdeći da istovremeno učestvuje u izbornoj kampanji Borisa Jerinića, nezavisnog kandidata za gradonačelnika u ovoj lokalnoj zajednici, "što predstavlja nespojivu aktivnost sa funkcijom člana Gradske izborne komisije", saopštili su iz ove političke stranke.

Iz Srpske demokratskestranke su naveli da je prisustvo Mićića na predizbornim skupovima Borisa Jerinića je vidljivo na više fotografija objavljenim na Facebook stranici ‘Zajedno za Doboj’ tokom predizbornih aktivnosti Borisa Jerinića od 2. februara do danas dodavši

“Prema informacija kojima raspolažemo Mladen Mićić je, koristeći svoj položaj u ‘Gradskoj toplani’ tražio da se sastavljaju spiskovi zaposlenih i članova njihovih porodica tražeći od njih da glasaju za kandidata Borisa Jerinića. Očekujemo od nadležnog Tužilaštva da poduzme sve radnje kojim bi se spriječilo protivzakonito djelovanje u postupku vanrednih izbora za gradonačelnika Grada Doboja”.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.