Denis Zvizdić, Lidija Bradara i Suad Arnautović gosti Dana uživo

Vijesti 15. feb 201910:59 > 11:02
N1

"Dan uživo" i danas se bavi aktualnim temama; evo što vas očekuje:

– Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sudjeluje na Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji; uživo smo na mjestu događaja, predsjedavajući Zvizdić govori za “Dan uživo”.

– Konstituirajuća sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zakazana za srijedu 20. veljače. Zašto se čekalo na zakazivanje sjednice, što nas očekuje u radu ovog tijela u narednom razdoblju, za N1 govori predsjedavajuća Doma Lidija Bradara.

– U BiH će u nedjelju biti održani prijevremeni izbori za čelnike sedam gradova i općina; o ovom izbornom procesu, izboru delegata za Dom naroda i drugim temama govori član Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Suad Arnautović.

– U Sarajevu počela Konferencija “Važnost jačanja međureligijskog dijaloga na lokalnom nivou u BiH”, čiji je cilj pokazati i promovirati poruke mira i pomirenja MRV-a široj publici. S nama danas Jakob Finci, predsjednik Jevrejske zajednice BiH.

– Ceremonija zatvaranja 14. Europskog omladinskog olimpijskog festivala, održat će se večeras, ispred zgrade Gradske uprave u Istočnom Sarajevu. Što nam je donio EYOF, te druge sportske aktualnosti komentira Emir Delić, sportski novinar AJB.

– Večeras nastupa u Sarajevu, uskoro ga čeka Beovizija, gdje se predstavlja s pjesmom “Nema suza”, a danas je naš glazbeni gost i govori o glazbi, karijeri i nastupima. On je Dženan Lončarević.

Od 16 sati s vama je danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.