Bariša Čolak, Damir Nikšić, Ilma Karahmet i Jacques Houdek u Danu uživo

Vijesti 18. feb 201910:57 > 11:04
N1

"Dan uživo" i danas u programu N1 o aktualnim temama. Od 16 sati danas gledajte:

U Mostaru sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH; što su zaključci, do kuda se došlo s formiranjem vlasti, je li na stolu politika dogovora ili ucjena, sve su to teme o kojima govori član HDZ-a Bariša Čolak, naš današnji gost.

Žali li zbog incidenta koji se dogodio na sjednici Glavnog odbora stranke, što ima protiv Envera Bijedića, a što Bijedić protiv njega; boji li se da će biti izbačen iz SDP-a BiH, danas u Danu uživo odgovara Damir Nikšić.

Četiri mjeseca nakon izbora nemamo vlast na razini države, a ni Federacije BiH. U međuvremenu jučer održani prijevremeni izbori u nekoliko gradova i općina, slavili HDZ, SNSD, SDA te neovisni kandidati. Aktualnu političku situaciju danas komentira analitičar i psiholog Ibrahim Prohić.

U Hagu statusna konferencija u slučaju Ratka Mladića, govorimo o detaljima te pravimo osvrt na posljednja zbivanja u ovom te slučaju Karadžić. Zašto se sve glasnije govori da sud radi pod pritiskom? Naš gost Denis Džidić iz agencije BIRN.

Nakon pobjede u hrvatskom talent showu “RTL Zvijezde” Ilma Karahmet na dan zaljubljenih predstavila novu pjesmu naziva “Podižem glas”. Danas je naša glazbena gošća, a s nama i autor njezine pjesme Jacques Houdek.

S vama je danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.