Safet Softić, Milovan Bjelica i Aner Žuljević gosti Dana uživo

Vijesti 20. feb 201910:25 > 10:30
N1

20. dan mjeseca veljače "Dan uživo" donosi ove teme i goste:

– U Sarajevu sastanak delegacija SDA i SBB-a BiH, delegacije stranaka predvode Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić. Poslušajte što je ishod ovog sastanka, naš gost potpredsjednik SDA Safet Softić.

– Zašto otvoreno kaže da je SDS pred kolapsom, te da ova stranka treba novog predsjednika i rukovodstvo, danas za N1 govori načelnik općine Sokolac, potpredsjednik SDS-a, te član Predsjedništva i Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica.

– Pogledajte i kako protiče konstituirajuća sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH; je li usvojen proračun, te tko su izaslanici za državni Dom naroda? Gost N1 izaslanik SDP-a BiH Aner Žuljević.

– Papa Franjo okuplja biskupe iz cijelog svijeta na dugoočekivanom skupu o borbi protiv svećeničkog seksualnog zlostavljanja djece. Hoće li se ovom problemu moći stati u kraj? Iz Rima danas s nama novinar Aldo Sinković.

– Ognjen Vranješ izbačen iz nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, o ovoj i drugim sportskim temama danas govori novinar Aldin Lagudmžija.

– Ona je posebna, drugačija, svoja: Banjalučanka Vanja Mišić osvaja jedinstvenom bojom glasa, a njezina pjesma “Tu i tu” i dalje ne silazi sa top ljestvica. Vanja Mišić naša je današnja glazbena gošća.

“Dan uživo” na N1 počnije u 16 sati, s vama je danas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.