Bjelica kritikovao Mektića, a onda se ''pojavio'' i sam ministar

Vijesti 20. feb 201918:27 > 18:37
N1

Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH i član SDS-a komentarisao je za N1 istupe Milovana Bjelice, koji je kazao da je ta stranka pred kolapsom.

Mektić ga je nazvao “metuzalemom u Predsjedištvu SDS-a”.

“Ne može Bjelica da morališe, priča o SDS-u. On koji je najviše kao član Predsjedništva SDS-a učinio na njenom uništvanju, kompromitovanju. Cicko Bjelica kao jedan od metuzalema u Predsjedništvu SDS-a želi da SDS drži u onim okovima i na onaj način kako je to bilo prije 25 i više godina”, poručio je Mektić.

Mektićev komentar o Bjelici poslušajte u prilogu.

Bjelica je gostujući u Danu uživo na N1 Mektiću poručio da zaobilazi istinu.

VEZANE VIJESTI

 “Dotura neke stvari. Mala je razlika u godinama između mene i njega da mi kaže da sam jedan od metuzalema. Propatio sam mnogo u SDS-u i prošao dosta”, kazao je Bjelica.

“Milovan Bjelica nikada nije izgubio izbore, pobijedio sam svaki put, biran sam redovno i za člana Glavnog odbora. On nije prošao tu nego je imenovan”, rekao je za N1.

Bjelica je dodao da je ukazivao na propuste SDS-a i na pravce kojima ne treba da se ide. Između ostalog za N1 je kazao da će biti kandidat na unutarstranačkim izborima, gdje će konkurisati za poziciju predsjednika stranke.

Više u vezanim vijestima. 

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.