Sudar autobusa i automobila kod Laktaša, povrijeđene dvije osobe

Vijesti 25. feb 201909:30 > 09:31
N1

Dvije osobe su povrijeđene u sudaru autobusa i automobila u mjestu Drugovići kod Laktaša, potvrđeno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 23. februara, učestvovalo je putničko motorno vozilo marke „Passat“ kojim je upravljao Predrag Ćetojević (1959.) iz Banjaluke i autobus marke „Mercedes“, za čijim volanom je bio Dragomir Dajić (1960.) iz Novog Grada.

Iz Tužilaštva danas u saopćenju preciziraju da je povrede zadobio vozač „Passata“, kojem je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci.

Tjelesne povrede zadobila je i putnica iz autobusa Tamara Radić (1994.) iz Beograda.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Sanja Tadić-Stojisavljević, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši.

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.