YouTube priznanje za N1

Vijesti 27. feb 201911:07 > 12:26
Petar Lazović

Na adresu N1, koja je ekskluzivni partner CNN-a za Balkan, stiglo je YouTube priznanje "Silver Creator Award", koje se dodjeljuje zvaničnim YouTube kanalima sa više od 100.000 pretplatnika.

Snimci na N1 YouTube kanalu su u protekle četiri godine imali skoro 85 miliona pregleda. Sadržaj našeg kanala se ogleda u najkvalitetnijem informativnom programu iz sva tri centra – Beograda, Sarajeva i Zagreba.

Svi naši gledaoci na taj način mogu u bilo kojem trenutku da prate ekskluzivne emisije poput Pressinga, centralne informativne emisije Dnevnika, 7 na N1, Reportera, Crvene linije, Večernji studio iz Sarajeva kao i talk show emisije Točka na tjedan iz studija u Zagrebu, te i dokumentarni sadržaj koji se emituje na našoj televiziji.

N1 stavlja naglasak na informativni sadržaj, te je u trenutku kada YouTube-om gospodari zabavni program veliko priznanje imati povjerenje 100.000 korisnika.

YouTube je platforma bazirana na vrijednostima i nagrađuje sadržaje kreatora koji pokazuju posvećenost njenom održavanju. Iz tog razloga je najpopularnija društvena mreža za video snimke uvela Creator Award 2012, prestižnu nagradu za posvećenost i kvalitet na kanalima YouTuba.

Druga priznanja YouTuba su Zlatno kreatorsko dugme (Golden Button), zlatna ploča kojom se nagrađuju sadržiji sa milion pretplatnika i Dijamantsko kreatorsko dugme (Diamond Button), koje zasluže oni čiji kreatoru sadržaja stignu do 10 miliona pretplatnika. To je za sada najprestižnija nagrada i kanal koji je dobije je među najboljima na YouTubu.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.