Stijene zatrpale put kod Milića

Vijesti 27. feb 201914:12 > 14:18
Srna

Pedesetak domaćinstava u milićkim selima Štedra, Štedrić, Nurići, Bašća i Bešići jutros su ostali bez pristupne saobraćajnice nakon što je odron krupnih stijena zatrpao lokalni put koji ih povezuje sa drugim dijelovima opštine.

Komunalni policajac u opštini Milići Majo Jerković, koji je obavio uviđaj na mjestu odrona, izjavio je da je zbog ovog događaja potpuno onemogućen saobraćaj na lokalnom putu Žutica-Štedrić-Rupovo brdo za sve vrste vozila.

“Pošto je riječ o velikim stijenama, na raščišćavanju je bilo neophodno angažovanje građevinskih mašina. Vjerujemo da će saobraćajnica do sutra biti prohodna”, rekao je Jerković.

On je dodao da je mještanima tog područja sugerisano da u slučaju prijeke potrebe za saobraćaj koriste alternativne makadamske puteve.

O ovom problemu Komunalna policija opštine obavijestila je i Policijsku stanicu, pa je mjesto odrona propisno obilježeno trakom upozorenja, naveo je Jerković.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.