Željko Komšić, Nermin Muzur i Admir Katica u Danu uživo

Vijesti 28. feb 201913:59 > 14:03
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

Hoće li DF koalirati sa SDA? Nakon što je odgođen današnji sastanak Bh. Bloka u Danu uživo član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a Željko Komšić.

“Proizvest ćete još Gačića” – dramatično je danas bilo na sjednici Federalnog parlamenta na koju su ušli borci nakon što su protestovali ispred zgrade. Nacrt zakona o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica čiji je predlagač Klub zastupnika Demokratske fronte – Građanskog saveza (DF-GS), proceduralno vraćen u redovni postupak, u formu nacrta. Uživo smo pred Federalnim parlamentom. Sa nama i parlamentarac Nermin Muzur iz Naroda i pravde. Naša tema je i Turistička zajednica Kantona Sarajevo, na čije je čelo vraćen.

Na sjednici Vlade Kantona Sarajevo razmatran je Prijedlog odluke o godišnjoj ocjeni rada policijskog komesara. Jednoglasno je donesena odluka – ne zadovoljava!

U Danu uživo kantonalni ministar policije Admir Katica.

U susret Trci poznatih ljubitelja Jahorine 2019, koja će se održati 2. marta, sa nama danas i dvije skijaške legende bivše Jugoslavije Bojan Križaj i Jure Franko.

Društvene mreže komentiramo sa urednicom Radija Sarajevo Vesnom Andree Zaimović.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad