Boškailo, Anđelić, Ribić i Leo gosti Novog dana

Vijesti 01. mar 201915:25 > 15:26
N1

Esad Boškailo, svjetski priznati psihijatar govori za Novi dan - o sistemu vrijednosti u BiH, o liniji manjeg otpora, reagovanja ili stagnacije, mogućnosti da se mijenjaju Bosanci i Hercegovci.

Neven Anđelić, profesor međunarodnih odnosa i ljudskih prava na Regent's univerzitetu u Londonu gost je Novog dana. Govorimo o svjetskim dešavanjima koja su u fokusu ovih dana.

Mijenja li se situacija u BiH kada je u pitanju korištenje kanabisa u medicinske svrhe? Detaljnije u Novom danu govori Irfan Ribić – Osnivač i pokretač udruženja “KANABIH”.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana kohlearnog implanta i Svjetskog dana sluha, djeca s teškoćama sluha i govora održala su koncert u kino sali Doma oružanih snaga BiH razbijajući stereotipe i pokazujući šta sve mogu ako im se pruži prilika. Manifestaciju “Sedmica sluha” pokrenulo je Udruženje za podršku djeci sa poteškoćama sluha i govora Eho, a mali muzičari i gitaristi koji čine bend Eho Kids proveli su prisutne na nesvakidašnje muzičko putovanje. Oni su gosti Novog dana.

Amir Kazić Leo ove godine obilježava dvadeset godina karijere. O muzičkoj sceni, novom albumu, općenito profesiji govori za Novi dan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad