Bogić Bogićević, Adnan Ćerimagić i Berin Tuzlić u Danu uživo

Vijesti 04. mar 201914:16 > 14:18
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Bogić Bogićević, dugogodišnji bh. političar, antifašista, borac za ljudska prava, borac za mir, nekadašnji član Predsjedništva SFRJ u “Danu uživo” danas o današnjoj BiH, politikama, građanima, mladima i stagnaciji u kojoj se nalazimo skoro tri decenije.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas je u Briselu evropskom komesaru za proširenje Johannesu Hahnu uručio odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije. Poruka iz Brisela – suludo je misliti da je posao završen. Adnan Ćerimagić Iz Inicijative za Evropsku stabilnost sa nama analizira naredne korake BiH.

Timovi Federalne uprave civilne zaštite uključili su se jutros u potragu za Seminom Bradićem iz sela Krpeljići kod Travnika koji je posljednji put viđen u petak poslijepodne i za kojim su porodica, mještani, lovci i volonteri u protekla tri dana bezuspješno tragali. U “Danu uživo” donosimo posljednje informacije sa terena.

Studio Wood Sarajevo predstavio je spot Drumelodi za pjesmu “You and me”, sa albuma Hyperbola, Berina Tuzlića, albuma koji odlično kotira na svjetskoj muzičkoj sceni. Berin je danas sa nama i gledamo novi spot u kojem je svoju ulogu ostvarila i poznata bh. balerina Samra Mlinar.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad