Weber, Helez i Nobilo gosti Dana uživo

Vijesti 05. mar 201912:28 > 12:59
N1

Od 16 sati budite uz N1 te ove teme i goste:

– Danas u emisiji “Dan uživo”, poslušajte koja su očekivanja od sutrašnjeg sastanka SDA-HDZ-SNSD? Hoće li sutra biti dogovoreno Vijeće ministara?

– Što je zaključilo Predsjedništvo SDP-a BiH; Hoće li napraviti izuzetak za ogranak u Tuzlanskom kantonu i koalirati sa SDA? O današnjoj sjednici , formiranju vlasti te drugim aktualnim temama govori potpredsjednik SDP-a BiH Zukan Helez.

– “Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu’ naziv je knjige odvjetnika Ante Nobila, koju u četvrtak promovira u Sarajevu. O ovoj knjizi, važnim presudama i procesima čiji je bio dio, slučaju Dragičević, za Dan uživo govori odvjetnik Nobilo.

– Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne isključuje mogućnost priznanja Kosova, ako Srbija dobije nešto zauzvrat . Je li Balkan mjesto gdje će se u narednom razdoblju voditi previranja i prekrajaja granica?
S nama je njemački stručnjak za politiku EU prema Balkanu Bodo Weber

– Prethodnih dana s ljepšim vremenom, počela je i sezona proljetnog čišćenja te uređenja vrtova i dvorišta, međutim , pokazala je to i situacija na terenu , prijeti i velika opasnost od izbijanja požara i to zbog nepažnje građana. Koji su savjeti građanima, odgovara Pero Pavlović iz Civilne zaštite HNK.

– Zašto mu je zabranjen ulaz na Bilino polje? Spoortski novinar Dino Kurbegović je danas s nama, te komentira ovu kao i druge aktualne sportske teme.

– On je jedan od najmlađih profesora gitare u našoj zemlji , za kojeg mnogo kažu da ga čeka blistava glazbena karijera. U društvu svog brata Adisa , danas svira u našem studiju. On je Mirza Hatunić.

S vama do 18 i 30h Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad