U Tesliću se broje glasovi sa četiri sporna biračka mjesta

Vijesti 06. mar 201914:33 > 14:47
N1/Ilustracija

U Tesliću traje prebrojavanje glasova sa nedjeljnog referenduma za opoziv načelnika Milana Miličevića. Broje se glasovi sa četiri sporna mjesta u Očaušu, Vlajićima, Mladikovini i Blatnici.

Novinarima uprkos instrukciji Republičke izborne komisije nije dozvoljen ulaz u zgradu, a policija je udaljila dio pristalica SDS-a koji su došli kako kažu da spriječe izbornu krađu.

“Došli smo ovdje da podržimo Miličevića. Ovo je katastrofa što se moglo desiti. (Zašto se ovo dešava tri dana poslije?) Ne bih znao odgovoriti. Svašta tu ima”, kazao je jedan od okupljenih ispred zgrade.

“Došli smo da podržimo. Da ne damo da na olovku prekrajaju volju naroda. Pokušali su kao dosta puta do sad na olovku prekroje volju naroda, mijenjanem rezultata na ta četiri biračka mjesta”, dodao je drugi.

“Došao sam da podržim našega malog Putina. Naš doktor Miličević je naš Putin. Naš zamjenik načelnika je Medvedev. Došao sam iz sela iz kojeg su pokradeni glasovi, iz sela Očauš”, istakao je jedan mještanin.

Stanje u gradu osim toga je mirno.

Podsjećamo, stanovnici Teslića u nedjelju su se izjašnjavali o opozivu načelnika ove opštine. Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika. Prema preliminarnim rezultatima, protiv opoziva načelnika opštine Teslića Milana Miličevića glasalo je 64,32 odsto birača od ukupno 44.033.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad