Aleksandra Pandurević i Nermin Džindić u Danu uživo

Vijesti 06. mar 201914:50 > 14:51
N1

U Sarajevu sastanak lidera SDA, SNSD-a i HDZ BIH. Razgovarano o formiranju vlasti i NATO put BiH. Najavili rješenje svih pitanja do kraja marta.

Predrag Praštalo, predsjednik Evropskog pokreta u BiH, sa nama analizira i sastanak i političke prilike u BiH koje diktiraju dinamiku puta BIH ka EU.

Aleksandra Pandurević, potpredsjednica SDS-a danas o svom angažmanu, planovima za budućnost, SDS-u i SNSD-u, stanju u RS-u ali i u BiH.

Blok 7 kao zamjenski termoenergetski blok u Tuzli koji će, kada se izgradi, dovesti do gašenja blokova 3, 4 i 5, generacijski je projekat i sigurno najveći projekat u elektroenergetici BiH u ovom momentu. Šta sve gubimo s kašnjenjem gradnje, zašto kasnimo i ko je odgovoran? Nermin Džindić ministar energije, rudarstva i industrije FBiH.

Internet – mislite li da ste tu sigurni? Pasvordi, privatnost i zaštićeni profili ne mogu vas zaštiti od napada i krađe identiteta? Kako zakon u BiH tretra ove slučajeve? Šta sve prijeti s druge strane monitora? O svemu danas Vahidin Džaltur, stalni sudski vještak informacijsko-tehnologijske struke i predavač na Američkom Univerzitetu u BiH.

Sa vama je Merima Prguda.