Banjaluka: Maloljetnik teško povrijeđen u nesreći nakon krađe automobila

Vijesti 07. mar 201910:41 > 10:50
N1

Jedan maloljetnik teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo ranije ukradeno vozilo, saopćeno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako je saopćeno, jučer je policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, prijavljeno je da je u toku dana 05/06.03.2019. godine sa parking prostora, u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića, u Banjaluci, otuđeno motorno vozilo marke ”Pasat”, vlasništvo S.R..

Istog dana oko 4 sata, na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor, u mjestu Dovići, opština Laktaši, dogodila se saobraćajna nezgoda, slijetanje vozila sa kolovoza, u kojoj je učestvovao maloljetnij sa ranije navedenim motornim vozilom marke ”Pasat”. Maloljetna osoba je zbog zadobijenih povreda prevezena u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka, gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede. Na licu mjesta saobraćajne nezgode je izvršen uviđaj.

O navedenim događajima je obaviješten dana je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv maloljetnog počinioca dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv imovine i bezbjednosti javnog saobraćaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad