Ibrahim Hadžibajrić, Emir Hadžihafizbegović i Vahida Djedović gosti Novog dana

Vijesti 11. mar 201916:00 > 16:22
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O politici u BiH govorimo sa Ibrahimom Hadžibajrićem, predsjednikom NBL-a.

Za 15. mart zakazana je premijera predstave “Sjećaš li se Dolly Bell”, koju će prema tekstu Abdulaha Sidrana režirati Kokan Mladenović. Direktor Kamernog teatra 55 Emir Hadžihafizbegović gost je Novog dana.

Vahida Djedović, psihoterapeut, poznata i kao “doktorica za ljubav” danas je naša gošća. Doktorirala je na temu “Sreća”, a naše teme su psihološki profil društva, stanje duha nacije, brakovi, samopouzdanje, otuđenost…

Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo „Oaza“ organizuje sredinom marta međunarodno sportsko takmičenje u plivanju pod nazivom „Oaza Open 2019“, koje će se održati u periodu od 14. do 15. marta 2019. godine na Olimpijskom bazenu Otoka. Armin Smajlović, direktor Udruženja “Oaza” govori za Novi dan.

Selektor Robert Prosinečki objavio je spisak igrača za mečeve protiv Armenije i Grčke, odigrano je 22. kolo Premijer lige BiH, kako napreduju juniori Akademije FK Sarajevo ove godine, u BiH u komentaru vijesti iz svijeta fudbala u BiH sutra Dženan Uščuplić, trener juniora Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.

Husein Oručević, politolog i aktivista uživo iz Mostara sutra je naš gost. Komentarišemo aktuelne naslove dnevne štampe.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.