Lazar Prodanović, Šemsudin Mehmedović i Tihomir Loza u Danu uživo

Vijesti 13. mar 201912:21 > 12:24
N1

Dan uživo i danas o aktualnim temama, evo što vas očekuje:

– Zasjeda državni Dom naroda; izaslanici SNSD-a, HDZ-a i SDS-a odbili osuditi Ravnogorski skup u Višegradu. O ovoj ali i pregovorima o formiranju vlasti, NATO i EU integracijama te drugim temama, danas za N1 govori Lazar Prodanović iz SNSD-a.

– U našem studiju danas i zastupnik SDA u Parlamentarnoj skupštini BiH Šemsudin Mehmedović, pitamo ga kako gleda na skup u Višegradu, jučerašnji incident u Prijedoru, te kada će i s kim SDA formirati vlast.

– Velika Britanija priopćila je kako će ukinuti uvozne carine na širok asortiman robe i izbjeći takozvanu tvrdu granicu između Irske i Sjeverne Irske u slučaju Brexita bez sporazuma. Za 17 dana bi Velika Britanija trebala izaći iz EU-a, ali neizvjesnost je sve veća. Britanski parlament je sinoć opet odbio prijedlog premijerke Therese May o izlasku iz EU-a s dogovorom, a danas će opet o tome glasovati. S nama uživo iz Londona danas novinar Tihomir Loza.

– Uživo smo u Azarbejdžanu, pratimo Međunarodni Baku Forum, na kojem sudjeluju i dužnosnici iz naše zemlje.

– Revanš susreti četvrtfinala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine na programu su danas, a najzanimljiviji duel u ovoj fazi natjecanja u Mostaru će igrati Zrinjski i Sarajevo. Mi smo pak na Gradskom stadionu u Konjicu na kojem ekipa Klisa iz Buturović Polja dočekuje Slogu iz Gornjeg Crnjelova. U našem studiju sportski urednik Bakir Tiro.

– Sve je spremno za premijeru predstava “Šjećaš li se Dolly Bell”, s nama danas akteri Davor Golubović i Sin Kurt.

Zvonko Komšić s Vama je od 16 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android |iPhone/ iPad