Svetlana Cenić, Branislav Borenović i Adis Hadžić gosti Dana uživo

Vijesti 22. mar 201914:06 > 14:07
N1

Budite i danas uz Dan uživo, donosimo vam pregled i analizu najvažnijih događaja na političkoj sceni u BiH, regionu i svijetu. Aktuelni gosti i teme iz svijeta politike, sporta i kulture očekuju vas već od 16 sati.

Šta nakon konačne presude Radovanu Karadžiću, kuda vode različita tumačenja presude? Slijedi li novo ključanje bh. političke scene? Za Dan uživo govori ekonomistica Svetlana Cenić.

Hoće li se i kada pokrenuti državni parlamentarci? Kako gleda na političke događaje u Republici Srpskoj i političke ucjene? U Danu uživo razgovaramo sa predsjednikom PDP-a Branislavom Borenovićem.

Nakon upada u zgradu RTS-a, privođenja, pa puštanja na slobodu, izjavama Aleksanra Vučića – veliki protesti građana “1 od 5 miliona” nastavljaju se i večeras. Uživo smo u Novom Sadu.

Sedam dana nakon najsmrtonosnijeg napada u istoriji Novog Zelanda, ezan, poziv na molitvu, čuo se danas širom Christchurcha i Novog Zelanda gdje su se okupile hiljade ljudi kako bi odali počast za 50 ubijenih. Više o ovoj temi i pregled najvažnijih događaja u svijetu donosi kolega Esmir Milavić.

Fudbalske reprezentacije BiH i Armenije sutra igraju meč kvalifikacija za Euro 2020. Obje selekcije večeras imaju zvanične treninge na stadionu Grbavica, a mi vas o svemu izvještavamo uživo.

Budite uz Dan uživo. Počinjemo tačno u 16 sati. Dobar dan će vam poželjeti Bors Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad