Završeni unutarstranački izbori u Nezavisnom bloku

Vijesti 23. mar 201911:21 > 11:23
Nezavisni blok

U Nezavisnom bloku su u protekla 4 mjeseca provođeni unutarstranački izbori, te su u općinskim, gradskim, te kantonalnim i regionalnim organizacijama, u skladu sa odlukama i rokovima, uspješno okončani izborni postupci koji su ojačali organizacije Nezavisnog bloka, saopćeno je danas.

Sinoćnjim sastankom i odlukama Kantonalni odbor NB Zeničko-dobojskog kantona također je uspješno priveo kraju svoje unutarstranačke aktivnosti i utvrdio plan budućeg djelovanja, te se pokazalo da se mnogo novih ljudi, posebno mladih, želi pridružiti ideji Nezavisnog bloka.

Uključivanje novih članova i širenje baze NB nastaviće se i poslije ovih aktivnosti i održavanja Kongresa Stranke. Zahvaljujemo se svim članovima i aktivistima koji su u protekom periodu uzeli učešće u ovim aktivnostima.

Dosljednost i istrajnost na novoj politici i pristupu koji se suprostavlja dosadašnjem aktuelnom načinu vladanja, uvjereni smo, donijet će promjene u našoj državi. Nezavisni blok će biti dio rješenja koja su na tragu sveobuhvatne promjene načina upravljanja ovom zemljom. Kongres Stranke će biti održan 14. aprila 2019. godine i potvrdit će snagu i utvrditi pravac djelovanja u narednom četverogodišnjem periodu, saopćeno je iz NB danas.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad