Sadik Ahmetović, Srebrenka Golić i Muhamed Bikić u Danu uživo

Vijesti 25. mar 201914:27 > 14:31
N1

U Danu uživo, od 16 sati, ne propustite:

Odmotava li se klupko oko obavještajne afere koja potresa Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku? Novinar Avdo Avdić saslušan u Tužiteljstvu, očekuje se detaljna Informacija Ministarstva sigurnosti, adresirano na državno Predsjedništvo. Ima li aktivnosti obavještajnih službi u našoj zemlji? Za Dan uživo govori bivši ministar sigrnosti Sadik Ahmetović.

Hoće li i kako će biti riješen problem odlaganja radioaktivnog i nuklearnog otpada na lokaciji Trgovske gore, na granici Hrvatske i BiH. Parlamentarci BiH okupljeni u Zeleni klub upozoravaju da će BiH trpjeti 2/3 negativnog utjecaja. Za Dan uživo govore gradonačelnik Petrinja i resorna ministrica Republike Srpske.

Nakon pobjede na Grbavici, Zmajeve očekuju tradicionalno neugodni Grci. Uživo smo u Zenici, gdje su u toku posljednje pripreme obje ekipe.

Aktualna politčka situacija u zemlji, regionu i svijetu u komentaru drušvenih mreža. Šta o sastancima stranaka i sociološkim pojavama pišu nautjecajniji Tviteraši, a šta naš gost – novinar Armin Aljović?

Vaš domaćin u studiju će biti Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad