Radovan Kovačević, Filip Matić, Aleš Kurt i Veldin Karić u Novom danu

Vijesti 26. mar 201916:39 > 16:41
N1

SDS i PDP za pregovaračkim stolom sa SNSD-om. O ishodima jučerašnjeg sastanka, mogućoj saradnji i nastupu u vlasti na nivou BIH za Novi dan govori Radovan Kovačević iz SNSD-a.

Dječija igrališta, parkovski prostori, zelene površine, prostori između zgrada, zatrpani smećem slika su skoro svih bh. gradova. Odraz kultur življenja građana, rada ili nerada PARK-a ili Javnog komunalnog preduzeća RAD? O ovoj temi razgovaramo sa Selimom Babićem – predsjednikom Udruženja poslodavaca komunalne privrede.

U drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra meč protiv Grčke. O igri bh. reprezentativaca, šansama i propuštenim prilikama, utakmicama koje predstoje za Novi dan govori Veldin Karić – fudbaler koji je u 45. godini života potpisao ugovor sa Varteksom, nekadašnjim hrvatskim prvoligašem koji danas nastupa u 4. ligi.

Svjetski je dan pozorišta. Tim povodom smo u Sarajevskom ratnog teatru. Aleš Kurt, Maja Salkić, Mirela Lambić, Sead Pandur promišljaju za Novi dan o glumačkoj profesiji, ljubavi prema glumi, izazovima današnjeg bh. glumca, podršci koju imaju ili nemaju…

Lamija Terzimehić – KISS RADIO komentariše aktuelnosti sa naslovnica dnevnih novina.

Plesni par Vedran Marčeta i Valentina Vavra nastavili nizati uspjehe i osvajati medalje. Na Prvenstvu koje se održalo u blizini Varšave, u konkurenciji 1.000 plesača okitili su se zlatom. Ovo je samo još jedan u nizu uspjeha ovo dvoje talentiranih ljudi, koji su već nekoliko godina itekako vidljivi i zapaženi na plesnoj mapi. Za vas plešu u ND.

Vidimo se u 7h. Minela Jašar Opardija je sa vama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android| iPhone/iPad