Konaković, Bajić, Krešić i Laka u Danu uživo

Vijesti 08. apr 201910:55 > 11:23
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama od 16 sati. Donosimo aktualne vijesti, biznis i svjetske aktualnosti, te ove teme:

– Ekskluzivno o aferi navodnog vrbovanja selefija u BiH, prozivkama ministra Mektića te obavještajnoj aferi danas govori zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić.

– Hoće li odluka DF-a da surađuje sa SDA uticati na vlast u Kantonu Sarajevo? O ovoj i drugim aktualnim političkim temama, godini dana djelovanja stranke “Naroda i pravda”, govori prvi čovjek ove stranke Elmedin Konaković.

– Unatoč odluci Školskog odbora srednjoškolskog centra Rudo, Slavko Mršević, autistični dječak, i dalje ne može prisustvovati nastavi u školi. Naime, tome se protivi Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske. Roditelji i prijatelji dječaka ne odustaju, naš gost danas je Bojan Bajić iz Foruma za etiku i usklađenost.

– Proteklog vikenda na bh. terenima odigrane su utakmice 25. kola Premijer lige BiH, a najviše pozornosti definitivno je privukao sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva. Utakmice PNL BiH te druge sportske aktualnosti komentira Adnan Ljubović, urednik sportskog programa BH Radija 1 .

Laka i Mirela imaju novu pjesmu i spot “Ostarih”, kojom pomjeraju vlastite granice. Danas je slušamo u Danu uživo, a Laka je naš glazbeni gost.

Dobar dan poželjet će vam Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad