Oliver Cvitković, Vjekoslav Bevanda, Nikola Špirić i Slavo Kukić u Danu uživo

Vijesti 09. apr 201912:11 > 12:14
N1

"Dan uživo" i danas u programu N1 od 16 sati. Ovo su teme i gosti:

– U Mostaru počeo 22. MeđunarodnI sajam gospodarstva koji je okupio više od 860 izlagača iz 27 zemalja. Sajam prilika i za političke sastanke; što su poručili Čović, Vučić i Dodik? Naš gost glasnogovornik sajma Oliver Cvitković.

– A upravo o sajmu, pregovorima o formiranju vlasti, raspodjeli resora, EU i NATO putu Bosne i Hercegovine, te drugim aktualnim temama danas za N1 i Dan uživo govori ministar financija BiH Vjekoslav Bevanda.

– Šta će pak tražiti SNSD, zašto kaže da SDA čeka da migranti dobiju državljanstvo pa da im ponude jedan resor, odgovara član SNSD-a Nikola Špirić, te zajenik predsjedatelja Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

– Kako gleda na situaciju u Bh. bloku, te na odluku da DF koalira sa SDA, o ovoj i drugim aktualnim političkim zbivanjima govoriće akademik Slavo Kukić.

– Napustio je NDP, i djeluje kao neovisni odbornik u Skupštini grada Banjaluka. Za Dan uživo danas o svom radu, ima li uopće oporbe u RS-u, te kako gleda na sve veće osipanje u nekadašnjoj njegovoj matičnoj stranci. Saša Lazić naš je gost.

– Genijalni Zoran Kesić proteklog vikenda nasmijao je sarajevsku publiku pričom o Husi Ćesiru i poskupljenju ćevapa. Popularni beogradski TV voditelj i humorista govorio je i za N1, intervju gledamo danas.

I danas s vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija zaAndroid|iPhone/iPad