Denis Zvizdić i Boriša Falatar gosti Dana uživo

Vijesti 12. apr 201912:19 > 12:22
N1

Dan uživo i danas o aktualnim temama. Evo što vas očekuje:

– Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, predvodi delegaciju naše zemlje na Samitu 16+1 dužnosnika zemalja središnje i istočne Europe. O ovom skupu, susretima s premijerima Kine i Hrvatske, te drugim temama predsjedavajući Zvizdić govori za N1.

– Afera navodnog vrbovanja bh. državljanja se ne smiruje, Sadik Ahmetović tvrdi: Mijo Krešić ne govori istinu, kad sam bio ministar prijavio sam ga Tužiteljstvu. Danas u Danu uživo govori o ovoj temi, te kongresu Nezavisnog bloka.

– “Rekao sam da novoizabranim članovima Predsjedništva BiH treba pružiti šansu , međutim u šest mjeseci svoga rada oni nisu uradili ništa posebno, poručio je to u svojoj analizi kandidat za člana Predsjedništva BiH na izborima 2018. Boriša Falatar. O ovoj i drugim temama govoriće danas u našoj emisiji.

– Analiziramo samit 16+1 u Dubrovniku, odnose u regiji, te prosvjede u Srbiji. Iz Novog Sada s nama Aleksandar Popov iz Centra za regionalizam.

– Govorimo i o uhićenju Juliana Assangea, Brexitu i drugim svjetskim aktualnostima. Neven Anđelić s nama je danas uživo iz New Yorka.

– Na našim internet oglasnicima raznolika je ponuda i potražnja, a među najneobičnijim stvarima koje se nude na prodaju su i kriptovalute. Posebno jedna, vrijedna kao zlato, jeste najjača svjetska kriptovaluta-bitkoin…. jedan komad košta oko 5 200 dolara, a ako do sada to niste znali, kriptovalutama se trguje i u Bosni i Hercegovini. U Banjaluci je otpočela sa radom prva mjenjačnica za ovu vrstu novca. Ekskluzivno Vam donosimo sve detalje.

– Naši glazbeni gosti su poznata beogradska hip-hop izvođačica Sajsi MC i frontmen sarajevskog benda Velahavle Samir Hodović Sake. Večeras nastupaju u Sarajevu, a prije toga s nama su u studiju.

Zvonko Komšić s vama je od 16 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad