Adil Osmanović i Fuad Kasumović gosti Dana uživo

Vijesti 15. apr 201914:47 > 14:50
N1

I danas aktualne teme i gosti u emisiji "Dan uživo", s vma smo od 16 sati. Zvonko Komšić je s vama te donosi ove teme:

Mimo prisustva medija, održan kongres Nezavisnog bloka. Senad Šepić ponovno izabran za predsjednika stranke. Međutim, Fuad Kasumović odlučio napustiti stranku. Zašto, odgovara danas u našem studiju.

U srijedu novi “Dan D” kada je riječ o formiranju vlasti. Koja su očekivanja, trazi li i zasto SDA osnivanje novih ministarstava , pitamo Adila Osmanovića, potpredsjednika SDA.

Crne statistike na bh.cestama. Saša Dalipagić zamjenik ministra prometa i komunikacija BiH, uživo iz Mostara dnaas o prometnim nesrećama, 4G mreži, te očekivanjima HDZ-a od pregovora u srijedu .

Sutra godišnjica stradanja u Ahmićima. Danas u Vitezu i Sarajevu, događaji posvećeni ovom svirepom stradanju. Uživo smo na mjestu događaja.

Kako teku posljednje pripreme pred Sarajevo Bussines Forum, te koja su očekivanja organizatora? Nedžad Gušić naš je gost.  Sportski novinar “Dnevnog avaza” Amer Čulić, donosi sportski osvrt na vikenda koji je iza nas.

Art Smith, američki kuhar boravio je u Sarajevu. Nekada je kuhao za Oprah Winfri, obitelj Obama te Lady Gagu. Poslušajte što je rekao za N1.

Budite s nama!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad