Dragan Lukač, Damir Marjanović i Jelena Govedarica u Danu uživo

Vijesti 18. apr 201913:31 > 13:36
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima u RS, kojim je predviđeno uspostavljanje rezervnog sastava policije RS. Predviđa se do hiljadu ljudi u ovom sastavu. Za Dan uživo govori ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač.

Kantonalna skupština juče je usvojila Prijedlog zakona o porijeklu stečene imovine. Kako će on funkcionisati? Hoće li se provjeravati i ranije stečena imovina, razgovaramo sa poslanikom Naše stranke iz kantonalne Skupštine Damirom Marjanovićem.

U Beogradu veliki miting vladajućeg SNS-a pod nazivom “Budućnost Srbije”. Listovi u Srbiji pišu da bi na mitingu mogli biti predsjednici SNSD-a i HDZ-a BiH Milorad Dodik i Dragan Čović.

Modno- scenski performans Žena u životu jednog muškarca oborio je publiku sa nogu, koja je ispunila Prijedorsko pozorište do posljednjeg mjesta. O kakvoj se predstavi radi, kako je u jedan projekat uključena cijela društvena zajednica, kako sve uvezuje moda a rezultat je gromoglasan smijeh, saznajte u Danu uživo. Naša gošća je organizatorica projekta Jelena Govedarica.

Kultura i umjetnost. U pripremi je jedna zanimljiva izložba u suradnji sa Italijanskom ambasadom u Sarajevu, a istovremeno večeras se otvara još jedna izložba i to brazilskog umjetnika. Sve detalje otkrit će nam kustos i mladi bh. umjetnik Mak Hubjer. Sa nama komenatriše i bh. svakodnevicu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad