Naložena obdukcija tijela brata i sestre iz Šipova

Vijesti 19. apr 201909:48 > 09:57
N1/Ilustracija

U mjestu Ćate, opština Šipovo, dana 18. aprila 2019. godine, oko 11 sati, u dvorištvu i porodičnoj kući, pronađena su beživotna tijela Milke Ilić, rođene 1958. godine i Nediljka Ilića, rođenog 1962. godine iz Šipova, saopćeno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

VEZANE VIJESTI

Uviđaj na mjestu događaja obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Željko Blažić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Šipovo, a uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a radi utvrđivanja tačnog vremena i uzroka smrti naložena je i obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Brat i sestra pronađeni su jučer mrtvi u mjestu Vodice, između Šipova i Kupresa, javila je Srna. Tijelo žene pronađeno je u kući, a muškarca u dvorištu kuće u kojoj su živjeli.

Izvor Srne naveo je da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi, pa se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad