Saopćeni detalji o ubistvu policajca, Marko Šabić pucao iz lovačke puške

Vijesti 22. apr 201911:14 > 11:18
Ilustracija

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas će u toku dana podnijeti izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala protiv M. Š. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio Teško ubistvo“ na štetu policijskog službenika Slađenka Tubina i krivično djelo „Ubistvo u pokušaju“ na štetu svoje supruge.

Podsjećamo, Staničnom odjeljenju policije Ljubija jučer je, 21. aprila u 18:55 sati prijavljeno je da je u Gornjoj Ravskoj osoba M. Š. nanijela ubodne rane u predjelu leđa svom ocu V. Š..

Na mjesto događaja upućen je policijski službenik SOP Ljubija Slađenko Tubin, kojeg je po dolasku pred porodičnu kuću, u unutrašnjosti iste, osumnjičeni M. Š. ranio pucajući iz lovačke puške.

Tom prilikom Tubin je zadobio tjelesne povrede u prijedjelu gornjeg dijela tijela (abdomena), nakon čega je vozilom Službe hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor.

Oko 19.25 sati policijski službenici PU Prijedor uhapsili su osobu inicijala M. Š. i sproveli ga u prostorije PU Prijedor. On će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat Republičkom tužilaštvu u Banjaluci.

Policijski službenik Slađan Tubin preminuo je danas oko 01.00 sat u Opštoj bolnici Prijedor.

Sve dalje mjere i radnje policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i PU Prijedor opreduzimaće pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija zaAndroid|iPhone/iPad