Stanivuković demantovao medije u RS: Braću Ćulum nisam nikada niti upoznao

Vijesti 24. apr 201911:09 > 11:10
N1

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković oglasio se nakon pisanja pojedinih medija u Republici Srpskoj o navodnim sastancima sa Arminom i Nerminom Ćulumom koji su jučer uhapšeni u okviru istrage o ubistvu Slaviše Krunića.

Navode medija o tome da su braća Ćulum bili česti gosti u njegovoj vili, Stanivuković je opisao krajnje neozibljnim, nekorektnim i nebuloznim, te da nemaju nikakve veze sa profesionalnim novinarskim standardima i etikom.

“Naime, široj javnosti je poznata činjenica da moja porodica privatnu kuću daje besplatno za potrebe fotografisanja vjenčanja, matura, rođendana, kao i video i promotivnih spotova. Pomenute fotografije su nastale kada je Mile Kalaba vršio snimanje za potrebe ‘Mis univerzuma’, kada je i angažovao pomenuta lica. Pomenuta lica, braću Ćulum, nisam nikada niti upoznao, kamoli sa njima održavao kontakte i organizovao sastanke. Takođe, demantujem pisanja da je Davor Dragičević učestvovao u nekakvim sastancima, koja su održana samo fiktivno u glavi kreatora ovoga kvazi medijskog napisa”, kazao je Stanivuković.

U slučaju da pomenute medijske kuće ne objave demanti, Stanivuković najavljuje tužbu.

U okviru istrage o ubistvu Slaviše Krunića i njegovog pratioca, u Sanskom Mostu su uhapšeni i braća Nermin i Armin Ćulum te predati policiji RS-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija zaAndroid|iPhone/iPad