Draško Stanivuković, Amna Popovac i Almir Čehajić Batko gosti Novog dana

Vijesti 24. apr 201915:18 > 15:23
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Kolegij Narodne skupštine Republike Srpske, odlučio je da neće biti održana posebna sjednica u vezi sa stanjem bezbjednosti, već će se o tome raspravljati na narednoj redovnoj sjednici u maju i to kao prva tačka dnevnog reda. O sjednici Narodne skupštine razgovaramo sa Draškom Stanivukovićem, poslanikom PDP-a.

Aktivistkinja i preduzetnica iz Mostara Amna Popovac podnijela je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti. Vjeruje li da će prijava dobiti epilog i šta očekuje od Tužilaštva, Amna Popovac otkriva u Novom danu.

O uticaju modernih tehnologija i digitalizacije na ekonomiju i načinima unapređenja razgovaramo sa Borislavom Tadićem, potpredsjednikom Deutsche Telekoma.

Vlada Federacije BiH odlučila je da nema potrebe za donošenjem Zakona o fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje teških oboljenja kod djece, jer, kako navode, ovakvi ciljevi se postižu kroz postojeći Fond solidarnosti. Uslijedila je oštra reakcija iz organizacije ”Otvorena mreža”, koja svojim humanitarnim radom nastoji pomoći bolesnoj djeci ali i odraslima. Direktor ”Otvorene mreže” Almir Čehajić Batko naš je gost u Novom danu.

Srpsko prosvjetno kulturno društvo ”Prosvjeta” organizovalo je tradicionalni Vaskršnji koncert u Narodnom pozorištu u Sarajevu. O predstojećem Vaskrsu i aktivnostima ”Prosvjete” za Novi dan govori Dejan Garić, predsjednik Upravnog odbora ”Prosvjete”.

Aktuelne događaje i društveno-političku svakodnevicu komentarisaće Rubina Čengić, urednica na radiju ”Otvorena mreža”.

Anni Nur Demirovski devetogodišnja je djevojčica koja ima pregršt energije i mnogo hobija i ljubavi. U petak u Sarajevu predstavlja svoju prvu liniju odjeće za djecu i tinejdžere. Anni Nur pleše, glumi, pjeva, trenira tenis i o svemu tome govoriće u Novom danu.

Budite uz Novi dan, od 7 do 10 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad