Milan Dunović, Dragan Bursać i Nedim Makarević u Danu uživo

Vijesti 25. apr 201910:51 > 10:56
N1

"Dan uživo" i danas o aktualnim temama. Evo što vas očekuje:

– Zbog njegove apelacije, Ustavni sud Federacije BiH neustavnim je proglasio odredbe pet federalnih zakona. O toj odluci, formiranju vlasti, te drugim aktualnim temama za N1 od danas govoriće potpredsjednik Federacije BiH i član DF-a Milan Dunović.

– Oproštaj od Slaviše Krunića u Banjoj Luci, poručeno: “Nije gledao naciju i bio je na pravoj strani”. O njegoovm liku i djelu, svojoj kolumni naziva “Kome se zamjerio Slaviša Krunić?”, iz Banje Luke govori novinar i kolumnista Dragan Bursać. Govorimo i o smrti novinara Dejana Atanasijevića.

– Ovogodišnjem jubilarnom Sarajevo Business Forumu prisustvovala je i delagacija bh. poduzetnika iz Norveške, predvođena veleposlanikom Nedimom Makarevićem. Potpisan je ugovor o suradnji. O ovoj i drugim temama, veleposlanik Makarević danas govori za Dan uživo.

– Na 26. Međunarodnom natjecanju iz trgovačke arbitraže koje se održava u Beču, među 378 timova pravnih fakulteta iz cijelog sviijeta i BiH je imala svoje predstavnike, no povijesni uspjeh napravil isu studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici, koji su osvojili treće mjesto. Danas su naši gosti.

– Djeca Bihaća s vršnjacima migrantima snimili su video spot “Djeca svijeta”. To je samo dio projekta “Sounds of Migration”, čiji je cilj zbližavanje i kulturna razmjena između djece i mladih migranata i njihovih vršnjaka iz Unsko-sanskog kantona. Donosimo sve detalje.

– Glazbene minute emisije danas ispunjava pjevač Sandi Cenov. Jedno je sigurno, romantičar i glazbenik, koji nas više od dvadeset i pet godina oduševljava nekim od najljepših ljubavnih stihova, ponovno je uspio. Danas promovira novu pjesmu i spot “Dobra strano mog života.”

Zvonko Komšić s vama je od 16 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad