Državljanin Norveške uhapšen u BiH zbog krađe struje

Vijesti 06. maj 201914:36 > 14:41
N1

Službenici Jedinice granične policije Orašje uhapsili su osobu čiji su incijali N.L. /36/ jer je utvrđeno da ga, zbog krađe, potražuju opštinski sudovi u Tuzli i Konjicu.

Državljanina BiH i Hrvatske potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela šumska krađa, a Opštinski sud u Konjicu zbog krivičnog djela krađa. On je kontrolisan pri ulasku u BiH na prelazu Orašje i predat je službenicima Sudske policije Tuzla, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pri ulasku u BiH na prelazu Brod juče je uhapšen državljanin Norveške /46/ jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog krađe električne energije ili prirodnog gasa, te je predat Sudskoj policiji u Doboju. Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Gradiška službenici Granične policije BiH su u prethodna dva dana uhapsili tri lica na osnovu raspisanih potraga.

Državljanin Makedonije A.S. /60/ i državljanin Srbije A.S. /74/ lišeni su slobode jer je za njima Policijska uprava Trebinje raspisala potragu zbog krivičnog djela prevara, dok je državljanin BiH čiji su inicijali A.Đ. /24/ lišen slobode jer ga potražuje Opštinski sud u Zenici zbog teške krađe.

Službenici Granične policije u Velikoj Kladuši juče i prekjuče su uhapsili dvojicu državljana BiH nakon što je utvrđeno da N.B. /37/ potražuje Opštinski sud u Cazinu zbog krivičnog djela davanje lažnog iskaza, a E.Š. /28/ Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja.

N.B. je predat službenicima Sudske policije Bihać, a E.Š. službenicima Okružnog centra sudske policije Prijedor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad