Nikola Špirić, Nenad Čanak i Zlatko Lagumdžija gosti Dana uživo

Vijesti 07. maj 201911:10 > 11:12
N1

"Dan uživo" i danas donosi aktualne teme i goste, evo što vas očekuje:

-Zašto tvrdi da postoji dobro osmišljen plan urušavanja Republike Srpske, zašto vlast na državnoj razini još čeka na formiranje, hoće li SNSD promijeniti svoj stav kada je riječ o NATO integracijama, za N1 danas govori potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

– Nema opravdanja za državu koja toleriše Šešelja, kazao je to lider LSV-a Nenad Čanak, koji je naš današnji gost. Kako gleda na odnose u regiji, veličanje ratnih zločinaca, negiranje genocida, te hoće li se i kako odnosi Beograda i Prištine normalizirati, Čanak odgovara u Danu uživo.

– Sarajevo će od danas do četvrtka biti regionalni, ali i europski centar susreta biznismena i investitora, ali i političkih lidera regije. Počela je EBRD konferencija, a o njezinom značaju, te drugim aktualnim temama govori bivši ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija.

– Maj je, a kao da nije. U Krajini snijeg pao na behar i voće, temperatura ne prelazi 5 stupnjeva. Što je posljedica takvih vremenskih prilika, te hoće li se ovakvo vrijeme i do kada zadržati, pitamo meterologa Bakira Krajinovića.

– BH Radio 1 danas obilježava 18 godina svog djelovanja, s nama danas urednica i novinarka ovog radija, koja je po izboru Društva novinara BiH najbolja radijska novinarka – Vanja Iličić.

– Bliži se Eurosong, najgledanije glazbeno natjecanje koje prate milijuni širom svijeta. Naše zemlje na ovom natjecanju nema već treću godinu za redom. Muhamed Fazlagić-Fazla bio je naš prvi predstavnik s pjesmom “Sva bol svijeta”. Prisjećamo se tog nastupa, te s Fazlom govorimo i o njegovom političkom djelovanju u okviru Građanskog saveza.

Od 16 sati s vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad