Pripadnici FUCZ-a, Safet Softić, Igor Crnadak i Florence Hartmann u Danu uživo

Vijesti 13. maj 201910:57 > 10:59
N1

"Dan uživo" i danas u programu N1 od 16 sati, Zvonko Komšić je s vama, te vam donosi sljedeće sadržaje:

– Uslijed obilnih kišnih padalina, poplave pogodile dijelove naše zemlje. Provjeravamo situaciju na terenu, s nama pripadnici Federalne uprave civilne zaštite.

– Ne stišavaju se reakcije iz BiH i regije nakon što je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pozvao Treći pješadijski puk Oružanih snaga BiH da na sljedećem obilježavanju nosi odore Vojske RS. O ovoj i drugim aktualnim temama govoriće Safet Softić, potpredsjednik SDA.

– Kako gleda na izjavu Dodika, zašto tvrdi da BiH nikada neće u NATO te priznati Kosovo, danas za N1 govori ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak.

– Jedan od najvećih filozofa i intelektualaca sadašnjice Bernard-Henri Lévy večeras će u Sarajevu u Narodnom pozorištu izvesti svoju predstavu “Looking for Europe”. Zajedno s njim u Sarajevo je stigla i novinarka te bivša glasnogovornica Haškog tribunala Florence Hartmann. Danas je s nama u studiju emisije Dan uživo.

– Vikend iza nas obilježili su i sportski izgredi. Sportske teme, rezultate komentira i analizira novinar AJB Emir Delić.

– Tel Aviv će od 14. do 18. svibnja biti domaćin 65. Eurosonga, najgledanijeg pjevačkog natjecanja Starog kontinenta na kojem se posljednje četiri godine natječe i Australija. Uživo smo u Izraelu, a za N1 govori predstavnik Hrvatske Roko Blažević.

Pratimo i druge dnevne događaje, aktualne vijesti iz zemlje, regije i svijeta.

Budite s nama!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad