Fahrudin Radončić, Irfan Čengić i Milan Tegeltija u Danu uživo

Vijesti 17. maj 201911:05 > 11:35
N1

"Dan uživo" donosi aktualne teme i danas od 16 sati.

Evo što vas očekuje:

– Zašto je ipak odlučio ući u vlast te biti dio koalicije na državnoj i federalnoj razini, pitamo predsjednika SBB-a BiH Fahrudina Radončića. Podsjetimo, SBB je odlučio kako kaže, staviti interes države ispred osobnih animoziteta, i prihvatiti poziv SDA. Lider SBB-a naš je gost.

– SDP sutra održava sjednicu Glavnog odbora, slijede li isključenja iz stranke? O ovoj i drugim temama govoriće Irfan Čengić, glavni tajnik ove stranke te zastupnik SDP-a BiH u Parlamentu Federacije BiH.

– Uzburkane strasti u bh. pravosuđu, nakon sastanka pojedinih sudaca i tužiltelja u američkom veleposlanstvu. Neslaganja oko toga vrši li veleposlanstvo pritisak na pravosudne institucije i tko je imao legitimitet da ide na večeru. Pogledajte što o svemu kaže predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija.

– Sportska redakcija Dnevnika Nove BH pripremat će najbolji sportski program u zemlji, najavljuju iz ove televizije. Što nas to očekuje, zna Aldin Lagudmžija sportski novinar Nove BH, s kojim komentiramo i sportske aktualnosti.

– Hrvatska ispala u drugom polufinalu Eurosonga, sutra veliko finale 64. najgledanijeg glazbenog natjecanja; analiziramo ono što smo vidjeli , naš gost dugodogišnji šef bh.delegacije te komentator Dejan Kukrić, koji je imenovan i u žiri najprestižnije svjetske televizijske nagrade Emmy Awards. Iz Tel Aviva govori predstavnica Srbije Nevena Božović.

S Vama do 18:30 danas Zvonko Komšić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad